Verantwoord en ontspannen zonnen bij Sun City Amsterdam


Veilig zonnen doe je bij Sun City, de modernste en meest sfeervolle zonnestudio van Amsterdam. Met onze eigentijdse inrichting en hypermoderne zonnebanken, is zonnestudio Sun City een ware lust voor zowel lichaam als geest. Dus, ben je toe aan een moment van ontspanning en een zonnige teint? Dan is onze zonnestudio de plek voor jou! Welkom bij Sun City, de zonnestudio waar je even helemaal tot jezelf kan komen.

Sun Angel zonnebanken

Sun City onderscheidt zich van andere zonnestudio’s dankzij de Ergoline Sun Angel zonnebanken. Wij hebben als enige zonnestudio van Nederland zowel de reguliere Sun Angel als de Sun Angel Extreme Power Collageen+. Deze zonnebanken staan garant voor buitengewone bruiningsresultaten en bieden het complete spectrum van biopositieve werkingen van UV-licht. Of je nu kiest voor een milde sessie of een intensieve bruiningservaring, onze Sun Angel zonnebanken zorgen voor een optimale balans tussen ontspanning en resultaat.

Zonnebank prijzen

Bij Sun City Amsterdam geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Zo zon je bij ons al vanaf €14,00 per sessie van 20 minuten (daarna €1 per minuut). Dit tarief geldt voor al onze banken, maar verschilt per zonnebankstand.

Nog voordeliger zonnen?

Maak dan gebruik van de Sun City tegoedkaart en bespaar tot wel 20% op je sessies. De tegoedkaart is een uitstekende manier om extra voordelig te zonnen. Daarnaast is het ook een perfect cadeau voor vrienden of familie. Je kunt de Sun City tegoedkaart opwaarderen met een bedrag naar keuze en genieten van extra voordelen.

Bezoek ons in Amsterdam

Wil je de ultieme zonervaring beleven? Bezoek dan onze zonnestudio in Amsterdam en ervaar het zelf. Bij Sun City staan we klaar om je te verwelkomen en te begeleiden naar een ontspannen en verantwoorde zonnesessie. Voor meer informatie en om een sessie te boeken, bezoek onze website voor meer informatie.

Bij Sun City Amsterdam combineren we de nieuwste technologie met een ontspannende omgeving om jou de beste zonervaring te bieden. Kom langs en ontdek waarom wij de favoriete zonnestudio van Amsterdam zijn!