Hoe werken wij ...

In het algemeen hebben we 1 nestje per jaar. Alle pups hebben een stamboom van Sint-Hubertus (officieel erkend door de FCI). De ouders van al onze pups zijn vrij van heup- en elleboogdysplasie en van oogaandoeningen, en hebben een DNA-profiel.
Als men bij ons een puppy wil kopen, willen wij eerst kennismaken met de toekomstige eigenaar bij ons thuis. Wij vinden het erg belangrijk dat men, voordat er een beslissing wordt genomen over het aanschaffen van een hondje, dit weloverwogen gebeurd en er een wederzijds vertrouwen tussen de nieuwe pupeigenaar en fokker is. Wij wensen voor al onze puppy's een zo goed mogelijk gezin die hun een zo goed mogelijk Labrador leventje kan bieden. Want er zitten inmiddels al genoeg hondjes zonder een baas (in bijv. Asiels).

Als men serieuze interesse voor een Labrador puppy heeft, kan er een afspraak gemaakt worden om bij ons persoonlijk thuis met elkaar kennis te maken, daar worden dan de wensen en eisen van de potentiĆ«le kopers besproken. Men kan dan uiteraard ook de honden en de pups ontmoeten, en u dan eventueel als u geĆÆnteresseerd bent in een pup op de puppylijst te laten inschrijven. Men mag zo vaak als men wilt langskomen om de puppy's te bezoeken, Op onze beurt sturen wij foto's en informatie over de pups en hun ontwikkelingen.

Wij zijn blij met mensen die alles willen weten en alles willen zien, dan weten wij dat het mensen zijn die weloverwogen aanschaf doen van een labradorpup. Dat is voor ons zeer belangrijk. We zijn daarom natuurlijk altijd beschikbaar om de nieuwe labradoreigenaars te helpen met hun puppy. Er worden allerlei uitslagen van gezondheidsonderzoeken en tentoonstellingsresultaten van de ouderdieren getoond. De prijs van een pup met stamboom is ongeacht welke kleur en geslacht hetzelfde.

Als men een pup bij ons heeft gekocht krijgt u een map mee waarin opvoedings-, voedingsadviezen en verzorgingadviezen in staan en een voedinglijst samen met het puppypakket waarin ook nog allerlei leuke speeltjes en lekkernijen zitten.

Uiteraard worden ook alle pups voorzien van een FCI Stamboom en pups die naar het buitenland gaan zijn vergezeld van een exportstamboom, een chip door Sint-Hubertus, de eerst puppy entingen en entingsboekje met gezondheidsverklaring van erkend dierenarts en een ProPlan Puppy pakket etc...

Wij adviseren de mensen ook een (pup)training te volgen omdat dit positief bijdraagt in de baas/hond combinatie. Het is erg belangrijk dat zowel de baas als de hond plezier aan de training heeft.

Verder vinden wij het altijd erg leuk als wij iets horen of zien van de pups als ze bij de nieuwe eigenaar zijn en als er vragen zijn over hun nieuwe huisgenoot kan men altijd, dag en nacht, bij ons terecht.

Zodra wij de stambomen van de hondjes toegestuurd hebben gekregen brengen wij deze (Meestal) naar de nieuwe eigenaar van de pups. Wij kunnen dan ook zien waar de pups opgroeien. De mensen waarderen het meestal als de fokker op bezoek komt.

Verder wensen wij alle pupkopers een leven lang plezier met hun hond(en).