Welkom op mijn website 'Of Emperor's Pride',

Mijn naam is Joƫlle, in 1999 heb ik mijn hart verloren aan de labrador en is Yoran mijn eerste bruine labrador in mijn leven gekomen en is mijn passie voor de labrador blijven groeien, in de loop der jaren zijn Bruce, Denzell en Figaro erbij gekomen.

In 2009 stelde Diana en Ramses van Smallville's Empress (Nederland) mij voor om de kennel te helpen runnen en een reu in Co-ownerschap te nemen, zo kregen we het aanbod van Tanja Nordhues van Precious For Eternity (Duitsland) om een reu te bezitten uit een fantastische  combinatie. Op 15/07/2009 is Precious For Eternity Vast Pretender (Tyson) geboren en is in september de roedel komen vervolledigen, wij willen Tanja Nordhues heel erg bedanken voor deze fantastische kerel.

Maar ik bleef echter dromen van een eigen kennel en in 2010 is het dan zover, samen met de hulp van Diana en Ramses, is de kennel Of Emperor's Pride ontstaan. Ik wilde een naam die terugkoppelde naar Smallville's Empress en zo kwam Diana met de naam Of Emperor's Pride die op 8 juli 2010 door het FCI is goedgekeurd onder het nummer 10628.

Op 24/04/2010 werd er bij Diana en Ramses een nestje geboren uit de combinatie CH. Precious Neelix van ' t Chielewout en Empress Of Brownbankcottage, hieruit is Smallville's Empress Just Say Yes (Djedda) onze eerste kenneldame naar ons toegekomen, ik wil Diana en Ramses bedanken voor de kans die ze mij geboden hebben om uit deze prachtige combinatie een pup te mogen bezitten.

Wij bezoeken regelmatig nationale en internationale shows met onze labradors.
We hopen binnen 2 jaar ons eerste nestje te fokken volgens de regels van het BLRC en de NLV, de verdere ontwikkelingen van de kennel kun je op de site volgen.